Wij geloven dat iedereen het recht heeft om zich vrij en zelfstandig te kunnen verplaatsen, en daarom hebben we hebben wij lespakketten om ook aan de behoeften van mindervalide personen te voldoen.

Onze speciale rijlessen voor mindervaliden zijn toegankelijk en betaalbaar. Een rijles van 60 minuten met handbediening kost slechts 55 euro. Tijdens de lessen zult u begeleid worden door een van onze gespecialiseerde instructeurs die ervaring hebben met aangepaste voertuigen en de nodige vaardigheden om u op een veilige en comfortabele manier te leren autorijden.

De rijlessen vinden plaats in een aangepast voertuig, dat is uitgerust met handbediening en andere noodzakelijke aanpassingen om het rijden voor mindervaliden mogelijk te maken. Onze deskundige instructeurs zullen u met plezier wegwijs maken in het verkeer en ervoor zorgen dat u de vaardigheden en het zelfvertrouwen opbouwt die nodig zijn om zelfstandig deel te nemen aan het verkeer.

Na het succesvol afronden van uw rijopleiding en het behalen van uw rijbewijs, zult u een aantekening krijgen op uw rijbewijs. Deze aantekening betekent dat u alleen mag rijden met een aangepast voertuig. Dit zorgt ervoor dat u op een veilige en verantwoorde manier deelneemt aan het verkeer, rekening houdend met uw specifieke behoeften en omstandigheden.

Bij Rijschool Fastlane zijn we trots op onze toewijding aan inclusiviteit en streven we ernaar om iedereen de mogelijkheid te bieden om met vertrouwen achter het stuur te stappen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw rijlessen voor mindervaliden te plannen en begin aan uw reis naar meer mobiliteit en vrijheid.

Scroll naar boven